Az oldal működése

Hirdetés feladásához kattintson a felső menüsorban lévő "Hirdetés feladás" gombra.

  1. Ezután ki kell választani a kategóriát, amelybe a terméket el akarja helyezni. Ha nagyobb kategóriát (pl. dísznövény) választ akkor további alkategória kiválasztása is szükséges.

  2. A megjelenő űrlapon mindig meg kell adni a termék nevét, árát, ismertető leírását és célszerű (nem kötelező) egy irányítószámot, ahol a termék megtalálható. Egyes kategóriákhoz egyéb más adatok megadása is szükséges lehet.

  3. Mindenképpen javasoljuk, hogy pontos, számszerű árat adjon meg, mert sokan ár alapján is keresnek és ebben az esetben találnak rá a termékre.

  4. A „tovább” gomb megnyomása után képeket is lehet a hirdetéshez feltölteni. Mindig az elsőként feltöltött kép látható fő képként a termék mellett. Egy hirdetéshez maximum 10 db kép feltöltése lehetséges. Mindig javasoljuk legalább egy darab kép feltöltését. A hirdetést a "hirdetés feladása" gombra kattintva adhatja fel.

  5. Minden hirdetés 60 napig él az oldalon, ezután ha nem hosszabbítja meg, akkor törlésre kerül. A 60 nap lejárta előtt figyelmeztető emailt kap, amelyben meghosszabbíthatja a hirdetés időtartamát.

  6. Amennyiben keres valamit akkor azt a "KERESÉS" menüpontba kell beírni.

  7. Ha olyan terméket szeretne hirdetni amelyet nem tud besorolni egyik kategóriába sem, akkor azt a „Egyéb” kategóriába kell betennie.

  8. A feladott hirdetést ossza meg a facebookon is. Ehhez a hirdetés adatlapján kék színű "Share" feliratú ikont kell megnyomni és a megosztást a facebook-on elvégezni. Elküldheti a hirdetést privát Messenger üzenetben is.

  9. A hirdetés módosításához a jobb felső sarokban lévő "Profilom" gomb menüjében a "Hirdetéseim" menüpontot kell választani. Ezután megjelenik az összes feladott hirdetése melyeket szerkeszteni és törölni is lehet.